Bij een hartstilstand is reanimatie en de inzet van een AED van levensbelang. De AED hangt bij __________________. Daarnaast zijn veel winkeliers en personeelsleden opgeleid als BHV’er (BedrijfsHulpVerlener) voor EHBO.

Ontvangen

Jouw online bestelde pakket kan je ontvangen in een kluis van de buren en afhalen wanneer het jou het beste uitkomt.

Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Doe een online aankoop.

Stap 2: Selecteer het door jou gewenste afhaalpunt van de Buren *).

Stap 3: Je ontvangt een afhaalbericht via email of sms zodra jouw pakket in een kluis ligt.

Stap 4: Haal je pakket gratis uit de kluis op het door jou geselecteerde afhaalpunt zodra het jou uitkomt

Versturen

Wil je een pakket verzenden? Dit kan naar elk adres binnen en buiten Nederland of naar een ander afhaalpunt van de buren. Hiervoor maak je een verzendlabel aan.

Hoe werkt het?

Stap 1: Druk op de knop ‘Pakket verzenden‘. Je wordt nu doorgeleid naar de website DHL Parcel. Volg daar de verdere aanwijzingen.

Stap 2: Leg je pakket in een kluis bij een afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt.

Nog geen afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt? Geen probleem! Breng je pakket in dat geval naar een bemande DHL Parcelshop.

Voor poststukken, pakketten en overige postgerelateerde zaken kunt u terecht bij Primera.

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een bushalte aan het zeewijkplein waar verschillende lijnen stoppen. Voor actuele reis informatie kijk je op www.9292.nl. OV-kaart kunt u opladen bij Primera.

In het winkelcentrum zelf is geen geldautomaat. Naast de ingang van de grote parkeergarage  vind u een geldautomaat van de Rabobank. Uiteraard kunt u bij alle winkels en horecagelegenheden pinnen in het winkelcentrum.

Het winkelcentrum is geheel overdekt en hierdoor dus onafhankelijk van weersinvloeden. Dat betekent droog winkelen en door de klimaatregeling is het warm in de winter en koel in de zomer.

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Zo heeft het centrum 2 ondergrondse parkeergarages. Beide voorzien van liften. En een ruim parkeerdek.

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende gelegenheid om de (brom)fiets te stallen. Het is verboden om de fiets mee in het winkelcentrum te nemen.

Het hele winkelcentrum is rolstoel en rollator vriendelijk. Er zijn geen drempels en alles is gelijkvloers. De winkel in de kelder is te bereiken via een lift. Alle toegansgdeuren tot het winkelcentrum zijn automatisch.